Ammattitaitoinen remontin valvonta estää yllätykset

Kun remontille on löydetty sopiva ajankohta ja remonttitarjouksesta on päästy yhteisymmärrykseen, jää usein kuluttajan vastuulle varmistaa, että remontti hoituu ammattitaitoisesti ja työnjälki on myös kestävää.

Miseju Oy tarjoaa toteutus- ja suunnittelupalveluiden lisäksi myös remontin valvontaa, jolloin asiakkaamme voi huoletta odottaa työn valmistumista. Varmistamme työn laadun lisäksi, että remontti pysyy aikataulussa ja sovitussa budjetissa. Teemme tietysti myös lopputarkastuksen.

Yrittäjä Mika Savolainen on toiminut rakennussaneerausalalla vuodesta 1985, joten omaamme monipuolisen ammattitaidon ja tiedämme miten kodin remontit tulee toteuttaa. Mika Savolainen omaa myös maalarimestarin pätevyyden. Palvelemme kaikissa remontin suunnitteluun, valvontaan sekä toteutukseen liittyvissä asioissa niin pienissä kuin isoissakin remonttikohteissa.

Ota yhteyttä

Kun haluat säästyä remontin aiheuttamalta stressiltä ja varmistaa laadukkaan lopputuloksen, ota yhteyttä! Miseju Oy hoitaa suunnittelun ja kilpailutuksen lisäksi remontin valvonnan puolestasi.

Suosittele meitä

  • Maalarimestari
  • Tilaajavastuu
  • Suomen Yrittäjät jäsenyritys
Miseju Oy
Hakalankatu 15
15830
LAHTI
miseju@gmail.com

Pyydä tarjous!